BOKA NU!

SE TILL ATT 2017 BLIR DITT MEST FRAMGÅNGSRIKA ÅR HITTILLS, DET ÄR INTE FÖRSENT...

Boosta dig själv och ditt företag genom att fortsätta året med Nyårskickoffen och stäm av varje kvartal vart du befinner dig

 
En betalning 2.565 kr (10% rabatt) Tre delbetalningar á 950 kr

Sätt mål!

De som sätter mål blir mer framgångsrika än de som inte gör det. De som stämmer av sitt läge mot målen och sätter igång att arbeta i rätt riktning för att nå dem, lyckas oftare! När man sätter mål inför ett nytt år så är man fokuserad, men tyvärr så glömmer man ganska snabbt. Därför vill jag hjälpa dig under hela året så att du når ditt drömresultat!

Nyårskickoffen vänder sig till dig som vill få ett bättre 2017 än 2016!  

Du kanske driver ett företag idag, ska starta eget eller så är du anställd. Som företagare vill du få bättre struktur på ditt arbete, tydliggöra dina mål och ta fram en plan som går att jobba efter. Eller så är du på väg att starta eget och behöver en bra actionplan. Är du anställd och jobbar med företagets marknadsföring, kommunikation och försäljning är Nyårskickoffen också helt rätt.


Detta ingår:

 • 3 webbinarier á 1,5 tim (30/3, 28/9 och 14/12) kl. 15.00 - ca 16.30.
 • 1 inspelning av första webbinariet. Du får tillgång direkt efter betalning.
 • Första webbinariet fokuserar på sätta mål och förankra dem.
 • De följande tre webbinarierna fokuserar på att göra nulägesanalyser, följa upp och revidera. Du kommer få tips och inspiration på hur du når dina mål mer effektivt.
 • Inloggning till webbportalen där du kan se inspelningarna av webbinarierna om du missat någon av dem eller om du vill repetera.
 • Blanketter, checklistor och arbetsmaterial (målsättning, redaktionsplan, aktivitetsplan, uppföljning m.m.) som du arbetar med mellan webbinarierna.
 • Dessutom får du tillgång till inspirationsfilmer som bonus, för att boosta och knuffa dig i rätt riktning, så att du når dina mål.


Att göra en målsättningsövning tillsammans med mig enskilt kostar normalt 10.000 kr, att vi sedan gör det fyra gånger under ett år innebär att det skulle kosta 40.000 kr! Men eftersom vi gör detta i grupp och som webbinarie kan jag erbjuda detta för en bråkdel! Det finns ett begränsat antalet platser. Boka din plats idag!

 

En betalning 2.565 kr (10% rabatt) Tre delbetalningar á 950 kr

Webbinarie nummer 2 är om

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

Vem är jag?

Jag har arbetat som konsult, marknadsförare, föreläsare, utbildare och säljare i över 27 år.

Under denna tid har jag hjälp ett hundratal företag med att förbättra deras lönsamhet, ökat deras försäljning och minskat deras kostnader.

Ett par kunder har lyckats så bra, att de har sålt sina företag för många miljoner kronor.

Mina kunder är allt från enmansföretagare till medelstora företag.

De senaste åren har jag arbetat mest med BliFullbokad.nu konceptet som är en utbildning i hur man får fler kunder utan att bli en säljare.

Jag är dessutom delägare i ett par andra företag med fokus på digital marknadskommunikation och förvaltning.

Vad får du ut av Nyårskickoffen?

 • Du får lära dig att värdera olika områden i ditt liv för att kunna välja att prioritera det som är viktigt för dig och därmed skapa balans.
 • Med hjälp av målsättningsövningen sätta smarta mål som är specifika och tidsbestämda.
 • Arbeta efter en actionplan som stöder resan mot målet.
 • Hjälp och stöd i form av arbetsmaterial som hjälper dig att behålla fokus och styrfart.
 • Verktyg att arbeta mer effektivt, inte fler timmar per dag. Så att du har tid att njuta av det liv du skapat för dig själv och din familj!
 • Få inspiration när orken eller lusten inte räcker till.
En betalning 2.565 kr (10% rabatt) Tre delbetalningar á 950 kr

Vanliga frågor

1. Om jag inte kan delta på alla webbinarier finns det någon inspelning jag kan titta på?

Du kommer att få inloggning till vår webbportal där du kan titta på inspelningar. Inspelningarna kommer att läggas upp inom 24 timmar från sändning och de kommer att finnas tillgängliga t.o.m 2018-03-01 Detta är bra ifall du inte har möjlighet att vara med live vid något tillfälle eller om du vill se en repris.


2. Går det att göra delbetalningar?

Ja, välj då att klicka på 3 delbetalningar. När du fyllt i din order så dras 950 kr + moms direkt från ditt kort. Därefter så dras 950 kr + moms en gång i månaden i två månader.


3. Hur deltar jag på webbinariet?

Inför varje webbinarie får du e-post med en länk som du klickar på för att automatiskt få tillgång till webbinariet. Första gången rekommenderar jag dig att klicka på länken 15 minuter före utsatt tid för att se till att tekniken fungerar. Det kan vara program och filer som behöver laddas ned eller uppdateras. Är du osäker hur du gör, ta kontakt med kundtjänst redan nu för att se att det fungerar. Du kan delta på webbinariet från en dator, surfplatta eller smartphone.


4. Om jag vill tipsa mina vänner om Nyårskickoffen 2017, kan jag få någon "tips-peng" ifall de anmäler sig?

Vill du tipsa dina vänner och få provision ifall de anmäler sig kan du ansöka här till vårt affiliateprogram. Du får då 30% i provision på de försäljningar som sker med den länk som du hämtar i vår affiliateportal, som du får tillgång till efter att vi godkänt din ansökan.


5. Kan jag betala med faktura?

Det går att betala med faktura, kontakta vår kundtjänst så ordnar vi det. Vid fakturabetalningar gäller inte delbetalningar.


6. Är Nyårskickoffen 2017 avdragsgill?

Ja, Nyårskickoffen bokförs som utbildning och är helt avdragsgillt.

 

En betalning 2.565 kr (10% rabatt) Tre delbetalningar á 950 kr

Nöjd kund garanti!

Nöjd-kund-garanti! Jag vill ha nöjda kunder! Om du inte är nöjd efter att du har varit med live eller sett hela inspelningen inom 30 dagar så får du pengarna tillbaka! Bra va?! Men du måste ha varit med, annars så vet du inte om du skulle blivit nöjd eller inte. Eller hur?

Är det något som du funderar på före du vill boka?

Kontakta mig på [email protected] så kommer jag att hjälpa dig. Skriv ditt telefonnummer i mailet, det kan underlätta om jag kan ringa dig. 

Alla priser på denna sida är exklusive moms.