Du kanske undrar - blir livet inte bättre än så här?

Är detta allt?

Har du kommit till en punkt där du har ledsnat på din stagnerade tillvaro och vill börja leva igen? Men du vet inte ens hur du ska börja eller inte ens vågar ta första steget.

Är det dags att göra den förändring som du länge vetat att du vill göra men inte vågat?

No BS Coaching ser till att du kommer dit. Utan att ge upp även om du gör det på vägen.

Transformera ditt liv. Du har bara ett.

Boka kostnadsfri rådgivning här, om du vågar...

Har din relation stagnerat?

Kommer du inte längre i ditt jobb?

Har du just skilt dig eller är du på väg?

Känner du dig ensam och ingen förstår?

Får du inte det resultat du förväntade dig av din coach?

 

Transformera ditt liv

Har du inte väntat tillräckligt länge nu? Det är din tur nu. Det är dags för dig. Jag kan hjälpa dig och det är inget skitsnack...

Jag lyssnar, men inte för länge

Om du bara vill prata så har du kommit fel. Jag är ingen samtalsterapeut. Visst lyssnar jag på dig, din bakgrund, dina önskemål, dina drömmar, din situation etc. I många fall så pratar man för mycket. Framför allt när man är nervös. Då säger jag ifrån och tar nästa steg i din utveckling.

Tårar, skratt och en kram

Förändring kan vara jobbigt och helt underbart. Under en session så kan tårarna komma. Det är vanligt. Lika ofta kommer skrattet. Oavsett så får du en kram efter en session, om du vill.

Verktygslådor

Mina så kallade verktyg, metoder, modeller och lång erfarenhet av förändring gör att jag ser och hör saker och ting som du och andra missar. Så är det. Och det ger dig ett annat resultat än andra.

Boka kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri telefonrådgivning med mig så kan vi se om detta är för dig eller inte. Du har inget att förlora. Förutom att om du inte bokar ett samtal så får du ingen förändring...

Ta ansvar!

Tillsammans tar vi fram ett antal uppgifter som du ska genomföra mellan våra samtal. Jag förväntar mig att du gör dem. Du ansvarar för dig och dina handlingar och presenterar resultatet för mig. Du kanske kan kompromissa med dig själv men det fungerar inte med mig.

Berg och dalbana med kontroll

Förändring är som en berg och dalbana. När du känslomässigt åker upp- och nerför, står jag i kontrolltornet och ser till att resan går så bra som möjligt. Även om du skulle ge upp och vill kliva av under processen så kommer jag inte göra det. Jag kommer följa dig tills du nått dit du vill.

Vet du vad du säger?!

Ord är viktiga. Ett enda ord kan förändra allting. Jag vet vilka ord som du använder dig av. Du kommer lära dig ”dina” ord som förstör för dig och vilka som du kommer börja använda istället. Dessutom finns det ord som du inte säger, de hör jag också…

Hör vad jag säger

Vissa sitter och lyssnar och analyserar vad jag säger bara för att motargumentera mig och mitt resonemang. De personerna blir inte långvariga hos mig. Ta till dej det jag säger så kommer resultatet.

Självsäker

Din självkänsla och ditt självförtroende kanske inte är det bästa eller kanske rent av saknas helt och hållet. Det är inte ok! Jag har min självkänsla och är fast beslutsam att hjälpa andra med att få den också. Någon har frågat mig vad jag tror på med en antydan på religion. Jag svarade ”Mig själv!”. Den andra personen svarade ”Det gör inte jag…”.

Passionerad

Du har säkert eller har haft en passion för något. Min passion är att hjälpa andra och se resultat. Om du inte har någon så tar vi reda på vilken du vill ha och odlar den.

Vem är jag?

Peter Watz, född 72, uppvuxen i Norrland, bor på Lidingö. Transformerar personer och företag.

Inte terapeut

Jag är inte någon psykoterapeut, psykolog, psykiater eller någon annan typ av terapeut. Jag kan inte ens stava till det. Istället för bläckplumpar på väggarna har jag whiteboardtavlor, motivationsbilder och målkartor.  Jag behandlar inte. Jag ger råd och det är upp till dig att följa dem eller inte. Om du inte gör det så blir vår resa inte så lång.

Inte certifierad

Jag är inte certifierad coach av ICF eller någon annan organisation. Det skulle begränsa mig och mitt sätt att jobba. Ställa frågor som gör att du tillslut kommer fram till ett resultat är inget för mig eller mina klienter. Det har vi inte tid med. Jag gör det som krävs för att du ska få ett resultat och vi gör det tillsammans.

Transformerar

Hela livet har jag förändrat, förbättrat och utvecklat. Både mig själv, andra och företag. Redan i tidig ålder såg jag igenom andras skitsnack och utmanade andra. Jag ser det som det är och säger det som det är. 

Vem jobbar jag bäst med?

  • Kvinnor 40+ (eller de som känner sig så) har fått bäst resultat av mina tjänster.
  • Jag tycker det är självklart att man kommer vid utsatt tid, håller det man lovar och är intresserad av att göra jobbet. Bryter du mot min Röda Matta Policy® så har jag rätten att avbryta samarbetet.
  • Tycker du om att skjuta upp saker, komma sent, boka om / av i sista sekunden så kommer vårt arbete inte fungera.
  • Det är inte alla som passar in i mitt sätt att jobba. Så är det bara. Jag kan inte tillfredsställa allt och alla. De som kommer till mig är fast beslutsamma att få till en förändring.

Nästa steg, om du vågar

Före vi sätter igång har vi ett möte via telefon där ser vi om vi kan bygga relation eller inte. Låt oss börja med ett samtal eller en träff på vårt kontor på Södermalm, Stockholm. Därefter lägger vi upp din plan.

One-night stand eller långvarig relation?

Ärligt talat, one-night-stand brukar aldrig vara bra. Eller hur? Visst det kanske fungerar en stund men om du precis som jag vill ha ett bra resultat över tid så kommer vi behöva tid. Om du söker en "bli bra över en natt” eller en quick-fix så har du kommit fel. Jag jobbar långsiktigt i alla mina kundrelationer. Förändring tar tid. Det är inte skitsnack, det vet du.

Olika upplägg

Om du har läst så här långt så vet du nog att du behöver mina tjänster. Nu ska du bara välja ambitionsnivå. Om du är osäker så kommer vi under den kostnadsfria rådgivningen att välja rätt nivå för dig.

En månad i taget

10.000 kr

+ moms

2 möten á 1,5 timme

2 telefonsamtal á 30 min

Boka kostnadsfri rådgivning

Stora paketet

8.000 kr

+ moms, per månad i 12 månader

2 möten á 1,5 timme

2 telefonsamtal á 30 min

per månad


En målsättningsworkshop på 4 timmar ingår (värde 10.000 kr)

Boka kostnadsfri rådgivning

VIP

15.000 kr

+ moms, per månad i 12 månader

2 möten á 1,5 timme

2 telefonsamtal á 30 min

per månad


Tillgång till jourservice

En målsättningsworkshop på 4 timmar ingår (värde 10.000 kr)

max 3 klienter per år

Boka kostnadsfri rådgivning

Har du inte väntat tillräckligt länge nu?

Ju längre du väntar... desto längre tid tar det innan du får resultat. Boka en kostnadsfri rådgivning nu före du förlorar dig själv igen... Till nyårsafton så är det bara:

00

Dagar

00

Timmar

00

Minuter

00

Sekunder

Begränsat antal klienter

Om du är rätt person för mig och mitt koncept så är du viktig för mig och min tid är begränsad. Därför kan jag inte hjälp alla som behöver. Jag tar ett fåtal klienter för att kunna ge den tid som du verkligen behöver.

Sista chansen till att boka rådgivning

Om du inte tror på dig själv., varför ska då någon annan tro på dig? Om vi ska jobba ihop är det viktigt att jag tror på dig. Jag tror på att du kommer ta kontakt med mig så jag kan ge dig den hjälp du behöver så att du kommer att börja tro på dig också eller hur?

Boka kostnadsfri rådgivning...

Håll mig uppdaterad

Jag vågar inte eller kan inte boka en personlig rådgivning just nu men jag vill hålla mig uppdaterad. Därför fyller jag i mina uppgifter nedan:

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.